boudoir guide

Hallo prachtige dame!
Welkom bij Nancy Twickler Photography. Mijn style is zacht, gemaakt met natuurlijk licht en romantisch. Sexy, maar zeer elegant. Ik hoop dat ik met de foto's jou een cadeau kan doen die je je leven lang kan koesteren. Een cadeau voor jezelf, of een cadeau voor je (aanstaande) man.

Voor mij gaat boudoir over het liefhebben van je perfectie en accepteren van je onvolkomenheden en alles wat hoort bij het vrouw zijn. Het is een moment in de tijd om je uniekheid vast te leggen en je schoonheid te vieren!

Ik ben zo blij dat je er bent! Je bent waarschijnlijk enthousiast, maar een beetje nerveus over het boeken van je eigen boudoir sessie en geloof me, ik begrijp het helemaal. Uitkleden voor een camera zou elke normale vrouw in koud zweet brengen! Mijn taak is om je stapsgewijs door het hele proces te loodsen, zodat je je comfortabel, zelfverzekerd en prachtig voelt!

Voordat de sessie begint, bespreken we je kledingopties, word je door de visagist lekker vertroetelt en zal ik je door het hele proces heen helpen.
Sessies kunnen bij je thuis of op een boetiekhotelkamer worden gehouden, dat is geheel aan jou. Waar je je ook het meest comfortabel voelt.

Een paar dagen na je sessie zul je een voorproefje in je email ontvangen. Na 2-3 weken krijg je toegang tot een, met wachtwoord beveiligde, online galerij van je bewerkte foto's en dat is waar het plezier begint!
Daarna kun je je favoriete afbeeldingen selecteren die in je albumontwerp worden geplaatst. Ik zal een eerste opzet maken van het albumontwerp en aan de hand van de foto's kan je zelf nog een correctieronde doorvoeren. Het is tijd om je foto's echt te laten zien!


You don’t need a special occasion to book a boudoir session; it’s a special occasion in itself. 

"wow! ik kan niet geloven dat ik dit ben! ik zit gewoon met tranen in mijn ogen."

"you're the best. xoxo"

"wauw, zo gaaf! wat is dit super zeg. ik ben er helemaal stil van."

"oh, ik was zo zenuwachtig. zo blij dat je mij zo op mijn gemak stelde. dank je wel!"

"bizar dit... nooit gedacht dat ik zo mooi was. ik voelde me zo op mijn gemak en ik heb nu iets wat ik voor altijd kan bewaren. Dank je wel, nancy"

Doe jij jezelf deze shoot ook cadeau?