buitenlandse bruiloften

Gaan jullie trouwen in, laten we zeggen, een prachtige omgeving in Italië of Frankrijk, maar jullie willen een fotograaf die Nederlands/Engels praat? Overal waar jullie heen gaan, volg ik jullie. Ik reis graag naar jullie mooie droomlocatie. Ook al is het een intieme bruiloft in Parijs.
Al deze plaatsen hebben wat magisch en waarom zouden jullie niet voor de bruiloft gaan waar je altijd al van heb gedroomd?

De prijs voor een buitenlandse bruiloft start bij € 1.899,-.

Willen jullie meer informatie? Stuur me een email of vul het contactformulier in. Ik hoor graag alles over jullie plannen voor deze prachtige dag!

Reizen:
2019: Noord Ierland, Dordogne (Frankrijk), Normandië (Frankrijk), België
2018: St. Petersburg (Florida), Orlando (Florida), Ibiza (Spanje), Florence (Italië)
2017: Ibiza (Spanje), Orlando (Florida), Zakynthos (Griekenland), Ardennen (België)

Destination Weddings

Afhankelijk van het gekozen pakket, de dagplanning, het aantal daggasten, vertrek ik graag een dag voor de trouwdag. De reden hiervoor is dat ik graag genoeg tijd wil hebben om de locatie te ontdekken en verkennen en om te verzekeren dat ik op tijd ben voor de bruiloft zelf. Na de bruiloft vertrek ik op de dag na de bruiloft. Zo ben je verzekerd van een volledige trouwdag met een fotograaf aan je zijde.

+ hoe gaat het in zijn werk?

Niet perse. Het boeken van fotografen op jullie trouwlocatie is meestal duurder en riskanter als het op het leveren van de foto's aan komt. Ook kan de taal een barrière zijn. Het is lastiger de dagplanning door te lopen en de details te bespreken. Mocht je vragen hebben voor, tijdens of na de bruiloft kan je direct bij mij terecht.

+ is het niet makkelijker om een fotograaf daar op locatie te boeken?

Als je je travel miles/rewards wilt ontvangen en de vlucht liever zelf boekt geen enkel probleem. Ik vraag alleen wel geruime tijd van tevoren alle vluchtdetails.

+ moeten wij de vluchten boeken?

FAQ