"Kind words can be short and easy to speak, but their echoes are truly endless."
Mother Theresa

prachtig

nancy's foto's zijn

Ik vind het fantastisch om te doen wat ik het mooiste vind. En een goede review is dan altijd de kers op de taart!

lieve woorden

sanne en martijn

Lieve fotografe die luistert, meedenkt en uiteindelijk prachtige foto's aflevert. Alles is tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt.
Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen in de communicatie vooraf en op de dag zelf. Het maakte onze dag af, ze stelde ons gerust, gaf fijne aanwijzingen en we kijken daarom nog vaak alle prachtige, romantische foto's terug.
Absolute aanrader dus!

Sharon en Kevin

In een woord TOP!

Fantastisch mooie foto’s en we voelden ons ontzettend op ons gemak bij Nancy !

Jenny en Theo

Alleen maar lof voor Nancy's Fotografie, met als eindresultaat de meest prachtige foto's! 

Wij hebben ze écht met open mond zitten bekijken. 

Als de style die je zoekt Fine Art is, dan is Nancy je fotograaf!
De dag van onze dromen en foto's om van te dromen!

monira en jeroen

Wat een bijzonder mens en fantastische fotograaf is dit, we hadden hoge verwachtingen na het zien van het portfolio en deze heeft ze zelfs nog weten te overtreffen! Ze stelt je op je gemak en zonder dat je het door hebt maakt ze de meest prachtige en romantische foto's.

carola en raymond

Nadat onze eerste fotograaf afgezegd had voor onze bruiloft, zijn we gelukkig bij Nancy terecht gekomen. Wat is het een schat! Het kennismakingsgesprek beloofde al veel goeds. Op de dag zelf was het één groot feest. Heerlijk relaxed, goede aanwijzingen tijdens het maken van de foto's en niks was te gek. Ze werkten goed samen met de videografen, er was onderling goed overleg zodat iedereen zijn/haar beste beelden kon schieten. Het eindresultaat mag er zeker wezen, alle foto's zijn prachtig. Nu het album nog even afwachten, maar dat het mooi zal worden is één ding wat zeker is. We raden Nancy zeker aan bij anderen!

nils en Anouk

Nancy heeft onze foto's verzorgd op onze bruiloft. Foto's om te koesteren! Ze weet precies wat ze doet en is een lieverd. Wij en onze gasten hebben genoten van haar aanwezigheid en dat terwijl ze zich heel goed op de achtergrond houdt. Ze weet elk moment op een magische wijze vast te leggen. Nancy heeft aan een half woord genoeg en verstaat haar vak. Als je trouwt, dan is Nancy DE juiste persoon voor memorabele foto's!

De dag van onze dromen en foto's om van te dromen!