portretten

Er is áltijd een moment voor een sexy and fabulous fotoshoot in de stad. Het eenvoudige idee van een vrouw in de stad, gefotografeerd door verschillende buurten van de onvoorspelbare drukte. Net als Sex and the City right?! YES!! Can I get an AMEN!

Ik ben van mening dat portretten je persoonlijkheid laten zien. Als je bruisend en leuk bent, zullen we ons daarop concentreren tijdens je shoot. Als je stil en attent bent, zal ik je op een meer rustige manier fotograferen. Er mag geen verschil zijn tussen wie je bent en wat je laat zien in je portret!

Je portret laten nemen doe je ook niet iedere dag, dat snap ik helemaal! Ik houd mij wel aan een hoge standaard, omdat jij niets anders verdient dan dat!

Ik ben niet: glamour, couture, of vintage.
Maar ik ben wel: eerlijk, enthousiast, moeiteloos en Light&Airy.

Elke foto die ik van je maak is met de hand bewerkt door mij. Ik verbeter de kleuren om de foto's er dromeriger uit te laten zien. Ik haal vlekjes weg, maar meer dan dat doe ik niet! Maar wel met behoud van een prachtige huidkleur.

"Portraits are one of the few things we own that gain more value as time goes on."

Kosten: € 299,-
1,5 uur fotografie - Diverse spots in Rotterdam - Inclusief een "Freakshake!"
Binnen 3 weken heb je de foto's in je mailbox staan.

"We're outsiders, and so when we walk through the city, we're there and not there
at the same time, participating and observing simultaneously." - Paul Auster


Boek je sessie vandaag nog!

"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself!" - Carrie Bradshaw

Als het poseren voor de foto angstaanjagend klinkt... no worries, I got your back! Ik fotografeer heel naturel, met openhartige foto's die ik stiekem tussendoor schiet die de ware jij weerspiegelen. Wat je krijgt, zijn moeiteloze foto's die je er geweldig uit laten zien!

Niemand heeft 500 middelmatige foto's nodig. Wat jíj wilt, is een verzameling foto's van hoge kwaliteit die weerspiegelt wie jíj bent. Ik wil dat je foto's hebt waarvan je nog steeds houdt en die je met trots over 10 tot 30 jaar kunt terugkijken.

"Maybe the past is like an anchor holding us back. Maybe you have to let go of who you were to become who you will be." - Sex and the City

Elke professionele fotograaf heeft vergelijkbaar apparatuur. Wat anders is, is mijn persoonlijke smaak. Hoe wij met elkaar omgaan, hoe ik naar licht kijk en hoe ik de locaties gebruik. En natuurlijk het verwerken en bewerken van de foto's na de fotoshoot.

Wanneer je een "Sexy and fabulous in the City" sessie bij mij boekt, betaal je niet alleen voor de tijd die we in de stad doorbrengen.

Je krijgt de collectieve tienduizenden uren die ik heb besteed om de kunst van het fotograferen te leren. Een betere pen maakt geen betere schrijver dan een fraaie camera je een betere fotograaf laat zijn.